Šiais laikais didžioji dalis renginių neapsieina be LED ekrano. Dažniausiai organizaroriai juos naudoja, kad pagerinti renginio kokybę. Per LED ekranus renginio metu galima rodyti tiesioginės transliacijos vaizdą, taip žiūrovams bus aiškiau matoma, kas vyksta scenoje ir šie galės iš arčiau pamatyti savo myllimus atlikėjus. Taip pat per ekraną galima rodyti įvairius vaizdo įrašus, kurie papildo renginį kontekstu ar pagyvina atlikėjo pasirodymą.

Per pandemija daug įmonių pradėjo organizuoti įvairias hibridines nuotolines konferencijas. Šiom įgyvendinti taip pat aktyviai yra naudojami LED ekranai. Per LED ekranus galima rodyti kalbėtojo skaidres, ar per nuotolį kalbančius pašnekovus. Taip pat LED ekranas sukuria tikros televizinės studijos įvaizdį, o tai sudaro gera įspūdį žiūrovui.

Galimi ir įvairūs dekoraciniai elementai naudojant LED ekraną. Galima įgyvendinti visas dzainerių idejas renginio metu. Siulome jums kokybiškas LED ekrano nuomos paslaugas. Sandelyje turime net 180 m² led ekrano, kurio pakanka net didžiausiams renginiams. 

Turime daug darbo patirties su įvairiais užsakovais. mūsų įgyvendintus projektus galite pamatyti ir per televiziją. 

Tad jei turite papildomų klausimų – susisiekime.

LED ekrano sprendimai